Een handige infographic

Laminaat in de badkamer en vinyl naast het bed? Aan het twijfelen welke vloer je het best plaatst in welke ruimte? Geen stress: we zijn er om je passend interieuradvies te geven. Zo creëer je in elke kamer sfeer met de juiste vloer.
 

Een mooi geheel

Vooraleer je de correcte vloer uitkiest voor bijvoorbeeld je woonkamer, geven we je graag nog wat bijkomend advies: bekijk je woning altijd als een mooi geheel. Ook al zijn de verschillende kamers gescheiden door muren en deuren, je gaat beter meteen voor een totaalconcept. Een totaalconcept brengt rust in je huis. Opgelet: dit wil niet zeggen dat je geen twee of meer verschillende vloeren kan plaatsen in eenzelfde ruimte.

Lees hier hoe je het best vloeren combineert
 Badkamer

In je badkamer is enerzijds de locatie om tot rust te komen en anderzijds een waterparadijs waar kinderen volop rondplonzen. Maar vooral: het is dé ruimte bij uitstek waar comfort het allerbelangrijkste is. Je kiest hier dan ook het best voor een vloer die warmte uitstraalt én die volledig waterbestendig blijft. Geen paniek! 100% badkamerbestendige én comfortabele vloeren bestaat: Vinyl en Quick-Step watervast laminaat.

Vinyl is namelijk een van de meest veelzijdige vloeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen. Van hout en steen tot een decoratief dessin. Naast een ruim gamma vloerpatronen, is er nog de budgetvriendelijke prijs.

Ook ons Quick-Step watervast laminaat bestaat in verschillende kleuren, patronen, enz. Ideaal voor je badkamer dus.

Kinderkamer

Van het lezen van strips tot een heuse autorace: je kroost houdt ervan om te spelen op de grond. Een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloer is daarom een must. Vinylvloeren zijn budgetvriendelijk én vochtbestendig. Als je koters per ongeluk eens morsen, maak je deze vloer in enkele tellen terug schoon én speelklaar. Bovendien voelen vinylvloeren zacht aan: ideaal voor blote babyvoetjes- en knietjes. Een mooie extra: vinyl vormt zo’n stille ondergrond dat je binnenglipt zonder de slapende baby te doen ontwaken.

Ook laminaat is gebruiksvriendelijk én slijtvast. Wil je je kids laten spelen met warme voeten? Dan vormt kurk een goede optie.

Meer info over vloeren in kinderkamers

Woonkamer

De woonkamer: ook hier ligt een duurzame, comfortabele vloer op zijn plek. In de woonkamer relax je na een lange werkdag, ontvang je gasten en brengt je gezellig tijd samen. Voor de woonkamer zijn verschillende vloeren beschikbaar, elk in hun eigen stijl:
  • Landelijk
  • Vintage
  • Hedendaags

Parket maakt je huis onmiddellijk gezelliger. Echt hout straalt namelijk warmte uit en is bovendien uiterst duurzaam. Met parket geniet je van een kwaliteitsvloer die het drukke leven van je gezin absoluut doorstaat. Maak een keuze uit een uitgebreid gamma aan houtsoorten, maten en afwerkingen. Wij zorgen ervoor dat je dankzij het juiste advies een vloer uitkiest die niet enkel past bij jouw persoonlijke
smaak, maar ook binnen je interieur.

Graag warme voeten? Kies dan voor kurk, door de unieke structuur neemt kurk warmte op en houdt die lang vast. Kurk is niet alleen perfect voor je blote voeten, maar ook voor je oren. Dit type vloer absorbeert namelijk het geluid en zorgt ervoor dat het niet in de ruimte weerkaatst. Kurk is bovendien gebruiksvriendelijk, in tegenstelling tot wat velen denken. Met de juiste reinigings- of beschermingsproducten blijft je vloer lang mooi én schoon.

Ook laminaat past binnen elke woonkamer: als je maar de juiste kleur kiest. Laminaatvloeren plaatsen?

Vragen over deze vloeren?

Contacteer ons hier

Slaapkamer

Je maakt je slaapkamer liefst zo knus mogelijk: het is een locatie om zachtjes weg te dromen in alle comfort. Naast een zacht bed en bijhorend hoofdkussen verdien je ook een ideale vloer om je
helemaal op te laden voor de volgende werkdag. Een houten vloer bieden een gezellige look and feel. Onze vinyl-, laminaat-, kurk-, en parketvloeren zijn beschikbaar in verschillende knusse
kleuren, texturen en afwerkingen. Een landelijke, vintage of hedendaagse slaapkamer creëren? Geen probleem.

Volop beleven

Nog meer interieur-inspiratie opdoen? Dat kan in ons belevingsboek.

Ons vloeraanbod zelf inspecteren?  Kom dan langs in onze showroom.

We helpen je graag verder.

Tot binnenkort!