Vloeren combineren

Zorg voor gezelligheid in je woning

Hoe creëer je gezelligheid in je interieur met meerdere vloeren zonder de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen? 
We adviseren je graag op onze blog:‚Äč

Een harmonieus vloer samenspel

Wie kiest voor een bonte combinatie van vloeren, raden we parket aan. Parket mengt zich uitstekend met andere natuurproducten zoals bijvoorbeeld natuursteen. Er bestaat namelijk een enorm aanbod aan motieven, texturen en kleuren. Zo vind je telkens de beste combinatie. Parketvloeren zijn bovendien duurzaam, makkelijk te plaatsen en passen in elke ruimte van je woning. Verken hier ons aanbod.

Ook verschillende soorten parket combineren vormt een goede keuze. Let er bij het plaatsen wel op dat je de nerfstructuur van de verschillende patronen mooi op elkaar afstemt.

Voor een naadloze aansluiting reken je op ons professioneel plaatsingsteam.

> Doe inspiratie op in ons belevingsboek

Natuur vs imitatie

Ons team van experts raadt af om je parketvloer te combineren met een imitatievloer. Hoewel parket en laminaat goed op elkaar lijken, leg je de twee tegelsoorten beter niet naast elkaar. Het verschil tussen het echte natuurproduct en de imitatie valt te hard op waardoor deze combinatie niet mooi oogt.


Parketcenter Quickstep Compact vloer

> Quick-Step Compact parket


Parketcenter Quickstep Classic vloer

Quick-Step Classic laminaat
 

Niet overdrijven

Het combineren van vloeren geeft een extra touch aan je interieur, vormt een echte blikvanger en zorgt voor gezelligheid zonder dat je gebruik moet maken van extra accessoires. 

Via verschillende vloeren deel je je ruimtes ook duidelijk inhoudelijk op. We raden je wel aan om in één enkele ruimte niet meer dan twee vloersoorten te gebruiken. De reden? Het lijnenspel en de kleuren geven een onrustig gevoel. Belangrijk is om voor een evenwichtig interieur te zorgen. Werk daarom met maximaal drie verschillende materialen

Ons aanbod

We beschikken over een ruim gamma aan parket-, kurk-, laminaat-, en vinylvloeren. Spring binnen in onze showroom in Kuurne en we begeleiden je richting de beste vloer-combo

Op zoek naar interieuradvies?

Contacteer ons team hier. Tot binnenkort!