Onze speelse checklist

Blokkentorens bouwen, kleurrijke schilderijen creëren, theekransjes met poppen, enz. In een kinderkamer is er voortdurend bedrijvigheid. Af en toe bereiken vuile schoenen of een omgestoten glas frisdrank de vloer. Daarom is een duurzame en makkelijk te onderhouden vloer zeker geen overbodige luxe. We geven je graag advies zodat je de juiste vloer uitkiest voor de kinderkamer.‚Äč

Vinyl en laminaat: smossen toegestaan

Van het lezen van strips tot een heuse autorace: je kroost houdt ervan om te spelen op de grond. Een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloer is daarom een must. Vinylvloeren zijn budgetvriendelijk én vochtbestendig. Als je koters per ongeluk eens morsen, maak je deze vloer in enkele tellen terug schoon én speelklaar

Bovendien voelen vinylvloeren zacht aan: ideaal voor blote babyvoetjes- en knietjes. Een mooie extra: vinyl vormt zo’n stille ondergrond dat je binnenglipt zonder de slapende baby te doen ontwaken. Ook laminaat is gebruiksvriendelijk én slijtvast.

Parketcenter kinderkamer vinyl vloer
 

Weg met die clichés 

Naast een berg speelgoed en felgekleurde muren is ook een goedgekozen vloer cruciaal voor de inrichting van je kinderkamer. De tijd dat roze voor meisjes bestemd was en blauw voor jongens, ligt ver achter ons. We raden je daarom aan om eens creatief uit te hoek te komen bij de kleurkeuze: ons uitgebreid assortiment vinyl- en laminaatvloeren bestaan in heel wat frisse kleuren. Bovendien vind je er voor elke interieurstijl een passende oplossing.

Parketcenter kinderkamer laminaat
 

Interieuradvies nodig?

Bij ons vind je vloeren, met advies. In onze showroom ontdek je een uitgebreid gamma aan parket, laminaat, kurk en vinyl van verschillende gerenommeerde merken. Met het nodige kleur- en technisch advies staan wij je bij om een vloer te vinden die perfect bij jou en je kinderkamer(s) past. Ons vast team van vaklui komt bij jou langs om je vloer te plaatsen of geeft je een opleiding als je dat liever zelf doet.

Bekijk ons aanbod, vind inspiratie in ons belevingsboek én kom eens langs in onze showroom te Kuurne!