Eigen plaatsingsdienst


Bij ons geen onderaannemers, maar een eigen team van plaatsers. Onze vloerders worden regelmatig bijgeschoold over de nieuwste vloeren en technieken. Hierdoor zijn ze in staat je laminaat-, parket- of andere vloer perfect te leggen. Of het nu gaat om tegels of planken: onze professionals zorgen voor een naadloze aansluiting in elke ruimte. Onze vloer-experts zijn betaald per uur, hierdoor kan je rekenen op een kwalitatieve afwerking van je vloer.

Beroep doen op onze vaklui?

Contacteer ons team hier
 

Master Installer QuickStep


We werken voor onze Quick-Step-vloeren enkel met erkende Quick-Step-installateurs. Onze ‘Master Installers’ krijgen een opleiding in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter in Wielsbeke. 

Onze Master Installers...
 
  • weten perfect welke voorbereiding van de ondergrond er nodig is en welke ondervloer zorgt voor het beste eindresultaat;
  • geven advies over de juiste legrichting, zo komt je vloer volledig tot zijn recht;
  • werken alles af tot in de puntjes: plnten, profielen en trappen worden zorgvulding geplaatst;
  • zijn experts met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;
  • bieden een levenslange garantie op de installatie.

Doe-het-zelf 


In het doe-het-zelf hoekje in onze toonzaal geven onze plaatsers je een korte demonstratie over hoe je gemakkelijk zelf je vloer plaatst. 
Zij geven de eerste aanzet, zodat jij zelf je vloer kan afwerken op een professionele manier. Bezoek onze showroom in Kuurne en bekijk alle mogelijkheden. 

Start je binnenkort met een renovatie- of nieuwbouwproject en neem je ook zelf de vloer onder handen? Goed nieuws: vloeren in je nieuwe woonst is niet het meest ingewikkelde proces, maar je moet met heel wat zaken rekening houden. 

Ontdek alle tips op onze blog