Parketcenter | Parket vloer

Parket

Breng sfeer in huis

Parket maakt je huis onmiddellijk gezelliger. Echt hout straalt namelijk warmte uit en is bovendien uiterst duurzaam. Met parket geniet je van een kwaliteitsvloer die het drukke leven van je gezin absoluut doorstaat.

Maak een keuze uit een uitgebreid gamma aan houtsoorten, maten en afwerkingen. Wij zorgen ervoor dat je dankzij het juiste advies een vloer uitkiest die niet enkel past bij jouw persoonlijke smaak, maar ook binnen je interieur. 

Parket die sfeer uitstraalt? Download ons belevingsboek en doe inspiratie op! 

lamett

Lamett

Wie kiest voor parket, kiest meteen voor een echte, warme thuis waar de gezelligheid van echt hout de boventoon voert. Lamett is de trendsetter in de parketwereld.

esprit du parquet

Esprit Du Parquet

Esprit Du Parquet beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houtsoorten, maten en afwerkingen. Door zijn eigentijds karakter en unieke uitstraling voegen deze vloeren karakter toe aan elk interieur.

quick-step parket

Quick-Step Parket

Parketvloeren van Quick-Step komen in tal van vormen en kleuren. Ontdek een scala aan houttypes en fraaie oppervlakte-effecten – van geborstelde houten planken tot zaagsneden.

natural wood parquet - nieuw!

Natural Wood Parquet - NIEUW!

Wie kiest voor Natural Wood, kiest voor esthetiek, verfijning & duurzaamheid! - NIEUW !  

cambrillo

Cambrillo

Deze prachtige vloer neemt een steeds belangrijkere rol in het huis. In het samenspel van vorm, kleur en licht bepaalt de vloer de eigenheid en persoonlijkheid van uw leefwereld.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek