Parketcenter | Kurk vloer

Kurk

Kurk vloeren: Warm, geluidsdicht en duurzaam


Graag warme voeten? Kies dan voor kurk, door de unieke structuur neemt kurk warmte op en houdt die lang vast. Kurkvloeren zijn niet alleen perfect voor je blote voeten, maar ook voor je oren. Dit type vloer absorbeert namelijk het geluid en zorgt ervoor dat het niet in de ruimte weerkaatst. Kurk is bovendien gebruiksvriendelijk, in tegenstelling tot wat velen denken. Met de juiste reinigings- of beschermingsproducten blijft je vloer lang mooi én schoon. 

Kurk plaatsen? Voor advies rond het leggen van vloeren ben je altijd welkom in onze showroom


Altijd warme voeten? Kies dan voor kurk! Maak een afspraak voor een offerte op maat

Benieuwd naar alle voordelen van een kurk vloer? Ontdek op onze blog
waarom kurk een uitstekende keuze is voor je interieur.

 

 

Designcomfort

Designcomfort

Een compleet nieuwe techniek die het mogelijk maakt zeer natuurgetrouwe reproducties te maken. Het aantal herhaalpatronen blijft hier beperkt tot het minimale.

Corkcomfort

Corkcomfort

Corkcomfort brengt keramiek, steen, metaal en leder patronen tot leven. Het vergroot de rol van kurk in het interieur.

Vinylcomfort

Vinylcomfort

Deze nieuwe vloerbekleding voor openbaar en privégebruik, het resultaat van een geavanceerd technologisch onderzoek, veranderde onze voorstelling van ruimtes door het suggereren van een meer bevrijdende en inspirerende ervaring. 

Hydrocork

Hydrocork

Een ongelofelijke stap vooruit in zwevende vloer technologie, met alle voordelen van kurk in 6mm dikte. De Hydrocork lijn is een product van exceptionele kwaliteit met een aantrekkelijk en realistisch uitzicht.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek