Leg zelf je nieuwe Quick-Step vloer


Elke doe-het-zelver kan met een beetje handigheid en een woordje uitleg van onze professionele vloeradviseurs aan slag met onze Quick-Step parket-, laminaat- en klikvinylvloeren. Heb je een paar dagen vrij of niets te doen in het weekend, dan is dat hét moment om in actie te schieten. Zeker omdat je ofwel de ondervloer, ofwel de parketlijm gratis (*) krijgt bij aankoop van parket, laminaat of klikvinyl t/m maandag 30 november 2020.
 

Zoveel keuze…

Een enorme keuze aan Quick-Step parket-, laminaat- en klikvinylvloeren ligt klaar om corona-proof te ontdekken in onze showroom. Een vloer moet je namelijk niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Twijfel je nog of weet je al precies wat je zoekt? In onze showroom doe je gegarandeerd interieurinspiratie op. Bovendien spreek je er met vakmannen die je adviseren over de installatie en het onderhoud. Kom gewoon langs of maak een afspraak.
 

Ook online

Vanuit je zetel de mooiste Quick-Step parket-, laminaat- en klikvinylvloeren ontdekken? Surf naar de webshop. Je kan er stalen bestellen van je favoriete vloer. Dat kan nu tijdelijk zelfs gratis!

 → Bekijk de parketvloeren
 → Bekijk de laminaatvloeren
 → Bekijk de vinylvloeren
 

Quick-Step Diamond Partnership

Onze jarenlange samenwerking met Quick-Step leverde ons een Diamond Partnership op. Dit betekent dat je bij ons het volledige assortiment van Quick-Step vindt. Schakel je toch liever een professionele plaatser in? Reken dan op onze Master Installers. Zij hebben een speciale opleiding genoten in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter van de fabrikant.

Wist je trouwens dat je bij ons ook kan betalen met ecocheques?

Kom langs en geniet nu van de herfstactie!

(*)afhankelijk van het type vloer