USFloors heeft met zijn Coretec vloeren opnieuw iets moois gerealiseerd. In het West-Vlaamse Ingelmunster werd er voor Coretec vloeren gekozen in een seminarieruimte op de eerste verdieping bij Wijnen Vanassche. Er werd geopteerd voor de Coretec Megastone vloer Jura. De locatie op de eerste verdieping biedt onder andere mogelijkheden voor seminaries, meetings, presentaties, directiecomités enz. Er is ook een mogelijkheid voor catering. 


Parketcenter Huis Vanassche Coretec vloer“Het was opmerkelijk hoe snel de mensen van Parketcenter de vloer geplaatst hadden.”


De vloeren werden geleverd en geplaatst door Coretec® verkooppunt Parket Center uit Kuurne. James Heylen, zaakvoerder Parketcenter: “De Coretec vloer kon op de bestaande ondergrond aangebracht worden, zodat we sneller klaar waren met de plaatsing.
Het was niet nodig om deze op voorhand ter plaatse te brengen omdat acclimatisatie niet nodig is."  

Ward Vanassche van Wijnen Vanassche: “Het was opmerkelijk hoe snel de mensen van Parket Center de vloer geplaatst hadden. Door hun ervaring en hun deskundigheid was deze in een voormiddag geleverd en geplaatst. We zijn dan ook heel tevreden." 

Parketcenter vloer realisatie Wijnen Vanassche 01


Bij Wijnen Vanassche, opgericht in 2004 door Ward Vanassche, was door de continue groei het magazijn in Bavikhove te klein geworden. Een nieuwbouw drong zich op.
Sinds 2011 is het bedrijf te vinden op de plek waar ooit de legendarische Franse piloot Roland Garros een noodlanding maakte. Bij Wijnen Vanassche worden Europese kwaliteitswijnen rechtstreeks geïmporteerd en met de nodige zorg en passie geselecteerd.
Door die zorgvuldigheid kan Wijnen Vanassche echte hoogvliegers aanbieden.


Parketcenter vloer realisatie Wijnen Vanassche 02Partners

Wijnen Vanassche
Kortrijkstraat 203
8770 Ingelmunster
www.wijnenvanassche.be

USFloors – Coretec
Textielstraat 20
8790 Waregem
www.coretecfloors.euBron artikel

www.wonen360.nl Interieuradvies nodig?

Zelf een nieuwe vloer leggen? Bekijk hier onze laminaat, parket, kurk en vinylvloeren.

In ons belevingsboek doe je de nodige vloer-inspiratie op.