Batibouwacties van 01 tot en met 31 maart 2023


Ter gelegenheid van Batibouw strooien verschillende grote merken met kortingen. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is het nu het juiste moment om langs te komen in onze showroom. 500 m² vloerinspiratie ligt er te wachten op jou.


Quick-Step

Als Concept Store kun je in onze toonzaal terecht om het complete aanbod Quickstep te zien, voelen, ruiken … Topvloeren beleef je immers met al je zintuigen. Of je nu kiest voor parket, laminaat of vinyl, wij hebben de kennis en kwaliteit in huis die jij thuis verdient.

Unieke promoties op heel wat collecties, voor jou door Quick-Step zelf geselecteerd. Tot en met 31 maart!

Moet het snel gaan? Geen probleem: veel vloeren zijn uit stock leverbaar!

Kom langs in onze showroom


Tapijten en vloerkleden voor elk interieur

Van basic kleuren tot opvallende dessins, ronde, rechthoekige en vierkante tapijten, tapijten in natuurlijke materialen en synthetische tapijten, van budgettapijten tot high-end tapijten. Gegarandeerd vind je het tapijt dat je zoekt in ons heel uitgebreide aanbod. Bovendien zijn bijna alle tapijten op maat verkrijgbaar.
 

Een nieuwe vloer? Geef meteen ook je trap een nieuwe look


Parket Center renoveert je bestaande trap in één dag met het trede-over-tredesysteem waarbij we op maat gemaakte overzettreden op jouw bestaande trap plaatsen. Liever doe-het-zelven? Kan perfect.

Kom snel langs en geniet van de Batibouwactie.