Parketcenter | Vinyl vloer

Vinyl

Vinyl: decoratief en gebruiksvriendelijk

Vinyl is een van de meest veelzijdige vloeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen. Van hout en steen tot een decoratief dessin. Naast een ruim gamma vloerpatronen, is er nog de budgetvriendelijke prijs. Vinyl vloeren zijn dun, maar absoluut geluidsarm en eenvoudig schoon te maken. Doordat de meeste collecties over een kliksysteem beschikken, kunnen ze gemakkelijk en snel geplaatst worden. Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in zowel banen, stroken als tegels. Advies nodig over de beste vloerkeuze?
Contacteer het Parketcenter team hier.


Interesse in een vinyl vloer? Download ons belevingsboek en doe inspiratie op!

parquetvinyl

Parquetvinyl

ParquetVinyl geeft je niet alleen ‘the ease of vinyl’, het gemak van vinyl. Je krijgt er ook ‘the look of wood’ bij: het ziét eruit als echt parket. En dat is goed, want het oog wil ook wat.  Daarom is dit niet zomaar vinyl met een print op. Het is een doordacht nieuw product met sterke technische eigenschappen en een verbluffende houtlook.

moduleo

Moduleo

Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn design meerwaarde.  De modulaire tegels en planken zien er met hun levenechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen. 

quick-step

Quick-Step

Deze collectie is gemaakt van vinyl van topkwaliteit, 100% waterdicht en dus ideaal voor gebruik in badkamers en keukens. De sterke, duurzame toplaag is m.a.w. ideaal voor intensief gebruik.

coretec

COREtec

De beste manier om de toekomst te voorspellen is die zelf te creëren. CORETEC is een innovatieve vloerbedekking die de wereld aan je voeten legt.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek