Parketcenter | Traprenovatie

Traprenovatie

Traprenovatie

Parketcenter staat in voor de renovatie van uw trap. Wij werken vooral met het trede over tredesysteem. De oude trap vormt de basis. De nieuwe treden worden over de oude heen geplaatst.

Renoveert u liever zelf uw trap? U maakt simpelweg een mal van de oude trede met de trapspin uit de gratis meegeleverde installatiekit. Leg de trapspin op uw nieuwe trede, teken deze af en zaag deze uit. Met de speciaal voor traprenovatie ontwikkelde montagelijm, lijmt u de nieuwe treden op de oude. De combinatie van de nieuwe treden met deze speciale lijm zorgt voor een aanzienlijke reductie van het loopgeluid.


Een pakket bestaat uit 2 treden, 2 stootborden en is verkrijgbaar in de maten 100 cm en 140 cm breed. Voor de overgang naar uw vloer op de overloop is een speciale uitlooptrede beschikbaar. Samen met het uitloopprofiel zorgt dit voor de verzorgde en veilige overgang.

Ook is het mogelijk om een trede als overgang te gebruiken. Samen met een los profiel zorgt dit dan voor de afwerking. Met voegmassa werkt u de nog overgebleven kleine naadjes af. Binnen een dag heeft u uw trap geheel gerenoveerd.

Pakketten:

Trede 100 cm: 2 treden, 2 stootborden en zijafwerking
Trede 140 cm: 2 treden, 2 stootborden en zijafwerking
Uitlooptrede: 1 uitlooptrede met extra stootboord
Uitloopprofiel: 1 profiel t.b.v. uitlooptrede
Montagekit: 1 trapspin, instructie DVD, montagehandleiding
Montagelijm: Speciele samenstelling voor traprenovatie, treden zijn na 20 minuten schuiftvast
Voegmassa: Afwerking voor treden en stootborden

RVS stootborden:                    
Pakket van 2 stootborden van geborsteld aluminium (optioneel)


Klaar om je trap(pen) te renoveren?

Contacteer ons hier

Realisaties

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek