Parketcenter | COREtec

Vinyl

Wood Collection

Wood Collection

De elegante en levensechte planken van de CORETEC Wood Collection zorgen voor een luxueuze look en hebben de feel van traditioneel hardhout . De gepatenteerde waterdichte COREtec constructie zorgt voor een unieke, innovatieve en luxueze vinylvloer.

XL Collection

XL Collection

De lange & brede planken van de CORETEC XL Collection creëren een unieke sfeer en zorgen voor een strak & ruimtelijk interieur. De gepatenteerde, rigide kern van de constructie verbergt imperfecties en kan onmiddelijk geinstalleerd worden bovenop een bestaande tegel vloer. 

Tiles

Tiles

Een high end look van natuursteen met de duurbaarheid van vinyl en het comfort van kurk. Daarvoor staan de CORETEC Tiles! Dankzij de kurken onderlaag creëert deze reeks een unieke warmte & gezelligheid. De ruime afmetingen zorgen bovendien voor een fris & ruimtelijk interieur.

HD Collection

HD Collection

De High Definition Design' collectie, of kortweg CORETEC HD, bestaat uit lange & brede planken waar elk detail wordt geaccentueerd. Deze HD-collectie maakt van uw woning een innovatieve & unieke omgeving! Zie de helderheid, voel de textuur, beleef HD.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek