Lalegno voordeel bij Parket Center

Beleef deze topvloeren en condities in onze showroom

Top parketvloeren kopen aan voordelige prijzen

Kom dan naar onze showroom te Kuurne: Ter Ferrants 16.

We stellen je graag de Lalegno Rovere collectie voor: kwaliteitsparket dat verkrijgbaar is in verschillende kleurtinten - en afwerkingen. Het aanbod vloeren is aangepast aan de hedendaagse interieurtrends: zo vind je zeker een parketvloer die perfect in jouw woning past.

Naast de parketvloeren ben je meer dan welkom voor vloer- en interieuradvies, de nieuwste accessoires en meer. Zolang de voorraad strekt!
 

Lalegno actie Parketcenter 03
 

Lalegno en Parketcenter: gecombineerde expertise

De keuze voor Lalegno was voor ons snel gemaakt: de firma heeft net als ons een diepe passie voor kwalitatieve vloeren.
Bij Lalegno staat een hoogwaardige afwerking aan een betaalbare prijs centraal: iets wat we zeker appreciëren.
De doorgedreven technische kennis, enorme keuze aan afwerkingen en uitgebreid kleurenpalet sluiten perfect aan op onze filosofie: je kiest - met advies - vloeren die passen bij jouw situatie.

Dankzij Lalegno’s eigen afwerkingslijn spelen we snel en efficiënt in op de vraag van de klant. Maatwerk vormt geen uitzondering, zowel voor professionelen als particulieren.

Onze meer dan 20 jaar ervaring in combinatie met Lalegno - en haar diepe passie voor de grondstof hout - zorgt ervoor dat we perfect inspelen op jouw specifieke wensen.


 

Vloeren met advies

Bij Parketcenter vind je vloeren, met advies. Met het nodige kleur- en technisch advies staan wij je bij om een vloer te vinden die perfect bij jou en je interieur past.

Lalegno actie Parketcenter 02

 

Vragen?