Quick-Step: 10% korting

Van 3 maart t/m 31 maart geven wij 10% korting op Quick-Step laminaat, parket en Alpha Vinyl.  Als kers op de taart komt op zaterdag 26 maart de Quick-Step Bar Vélo langs. Geniet van een lekkere kop koffie in wielersfeer.
 

Nog meer promoties

Ook andere merken geven interessante voorjaarskortingen. Het is dus nu hét moment om onze showroom te bezoeken en de enorme keuze aan parket-, kurk-, laminaat- en vinylvloeren te ontdekken. Een vloer moet je namelijk niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Twijfel je nog of weet je al precies wat je zoekt? In onze showroom doe je gegarandeerd interieurinspiratie op.
 

Met plaatsing of doe-het-zelf… jij kiest.

In onze showroom spreek je met vakmannen die je adviseren over de installatie en het onderhoud. Voor die installatie kan je rekenen op ons eigen team van plaatsers. Doe je het liever zelf? Geen probleem, wij helpen je met plezier op weg.
 

Geef je trap een nieuwe look

Parket Center renoveert je bestaande trap in één dag met het trede-over-tredesysteem waarbij we op maat gemaakte overzettreden op jouw bestaande trap plaatsen. Liever doe-het-zelven? Kan perfect. Kom langs in onze showroom, want daar kan je meteen jouw voorkeur uitproberen op onze demotrap. Je maakt je keuze uit het grote aanbod aan kleuren en decors en ziet daarna onmiddellijk hoe dat eruitziet op een trapmodel. Je kan er zelf ondervinden hoe makkelijk het trede-over-tredesysteem wel werkt.
 

Kom langs tijdens de maand maart en geniet van de acties!