Batibouwactie: het is nu hét moment!

Van 27/2 t/m 31/3/2021 krijg je bij aankoop van parket, kurk, laminaat of vinyl ofwel de ondervloer gratis, ofwel de parketlijm gratis (*).
 

Zoveel keuze…

Een enorme keuze aan parket-, kurk-, laminaat- en vinylvloeren ligt klaar om te ontdekken. Een vloer moet je namelijk niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Twijfel je nog of weet je al precies wat je zoekt? In onze showroom doe je gegarandeerd interieurinspiratie op.

Wist je trouwens dat je bij ons ook kan betalen met ecocheques?

 

Met plaatsing of doe-het-zelf… jij kiest.

In onze showroom spreek je met vakmannen die je adviseren over de installatie en het onderhoud. Voor die installatie kan je rekenen op ons eigen team van plaatsers. Doe je het liever zelf? Geen probleem, wij helpen je met plezier op weg.

 

Master Installer Quick-Step

Quick-Step-vloeren worden gelegd door erkende Quick-Step-installateurs. Zij hebben een speciale opleiding genoten in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter van de fabrikant. Onze jarenlange samenwerking met Quick-Step leverde ons trouwens een Diamond Partnership op. Dit betekent dat je bij ons het volledige assortiment van Quick-Step vindt.
 

Geef je trap een nieuwe look

Parket Center renoveert je bestaande trap in één dag met het trede-over-tredesysteem waarbij we op maat gemaakte overzettreden op jouw bestaande trap plaatsen. Liever doe-het-zelven? Kan perfect.

Kom snel langs en geniet van de Batibouwactie!

(*) afhankelijk van het type vloer