Kurk

Corkcomfort

Corkcomfort brengt keramiek, steen, metaal en leder patronen tot leven. Het vergroot de rol van kurk in het interieur.

Op basis van de meest geavanceerde technologische vernieuwingen en het voortdurende onderzoek naar de huidige trends en vereisten maakte de nieuwe Corkcomfort productlijn het voor WICANDERS mogelijk om een nieuwe vloerbekledingsfilosofie te ontwikkelen door het traditionele concept van kurkvloeren drastisch te veranderen. 

Corkcomfort brengt patronen van keramiek, steen en metaal tot leven waardoor de rol van kurk in binnenhuisdesign wordt opgewaardeerd. Er verschijnen nieuwe kenmerken, want deze collectie geeft een andere betekenis aan de stijl, elegantie en verfijning van verschillende materialen. Het resultaat is een oneindig palet opmerkelijke oppervlakken met vernieuwende afmetingen (605 x 445 mm) die de creatie van de meest brede waaier van ruimten mogelijk maakt, verrijkt met de unieke kwaliteiten en visuele elegantie van kurk. 

Corkcomfort werd eveneens verbeterd door geavanceerde processen van textuurvorming, beschildering en afschuining die elke ruimte diepte en intensiteit geven waardoor een gevarieerde keuze mogelijk wordt.
Corkcomfort start een nieuwe benadering in decoratie, in harmonie met de natuur en de menselijke emoties. 

De Corkcomfort productlijn werd gevormd door een team van experts en trendsetters, samengesteld uit designers, architecten en marktspecialisten. De productlijn werd geïnspireerd door de niet te imiteren patronen, texturen en kleuren van de natuur. 
Deze collectie, tot leven gebracht met aantrekkelijke composities, past in uw levensstijl en biedt u dynamische werk- of woonruimten die u met anderen kan delen.

Vraag uw gratis offerte aan

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek