Blog

We inspireren graag onze klanten. Het hart van ons vloer verhaal? Onze Parketcenter blog: een plek waar je advies, tips & tricks, evenementen en nog veel meer ontdekt. 
Vragen voor ons team?

Neem hier contact op.

 

Marmer

Marmer: allesbehalve kil

Marmer is aan een serieuze comeback bezig. De steensoort kampte vroeger met een ‘kil’ imago. Maar wie dit kalkgesteente op de juiste manier gebruikt creëert een steengoed interieur in elke ruimte.

Lees meer

Parket

Is jouw parketvloer klaar voor de zomer?

Zonnestralen breken door de wolken, levensgenieters overstelpen terrasjes en sportievelingen halen de koersfiets van onder het stof. Mensen genieten volop van de zon, maar doet je parketvloer dit ook? Warmte en parket zijn niet de beste vrienden.

Lees meer

Professioneel vloeren voor doe-het-zelvers

Start je binnenkort met een renovatie- of nieuwbouwproject en neem je ook zelf de vloer onder handen? Goed nieuws: vloeren in je nieuwe woonst is niet het meest ingewikkelde proces, maar je moet met heel wat zaken rekening houden. Ontdek hier al onze tips.

Lees meer

Kurk in de kijker

Wie kiest voor kurk, kiest voor warme voeten, een goede akoestiek en een gebruiksvriendelijke vloer. Met dit natuurproduct creëer je bovendien zelf een mooi interieur: elke doe-het-zelver kan zich zonder problemen wagen aan het plaatsen van kurk. Hulp nodig? Onze professionals leggen de vloer voor jou. Ontdek hier alle voordelen van een kurkvloer.

Lees meer

Vloeren combineren

Hoe creëer je gezelligheid in je interieur met meerdere vloeren zonder de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen? We adviseren je graag op onze blog:

Lees meer

Inspiratie nodig?

Bekijk ons belevingsboek!

Bekijk het belevingsboek